Posada

Boris Belec
Boris Belec

Konobar - ima 37 godina i živi na otoku Hvaru. Komunikativna osoba koja ima jako puno talenata, od plesa, animacija, do vođenja timova.

Stipe Ribičić
Stipe Ribičić

Konobar - ima 26 godina. Radio na turistickim brodovima. Izrazito smirena osoba i spremna na timski rad.

Krste Kulušić
Krste Kolušić

Mornar - ima 20 godina, dolazi iz Drniša (Miljevci). Radio na drugim turističkim brodovima. Vrlo svestrana osoba puna skrivenih talenata od kojih je jedna crtanje. Donosi pozitivnu energiju u naš posao.

Hicela Tomas
Hicela Tomas

Kuhar - ima 22 godine i dolazi s otoka Murtera iz mjesta Betina. Završila je kuharsku školu, te radila u nekoliko restorana u Dalmaciji u kojima se usavršavala da bude jedna od najboljih mladih kuhara. Vrlo kreativna osoba spremna na daljnje učenje. U slobodno vrijeme voli zasvirati gitaru i pjevati.

Tomislav Bilić
Tomislav Bilić

Kapetan - ima 45 godina, dolazi s otoka Murtera iz mjesta Betina. Posjeduje dugogodišnje iskustvo kao kapetan na turističkim brodovima. Jako staložena i prisebna osoba koja vam daje dozu sigurnosti.

Marijan Zalović
Marijan Zalovic

Hotel Manager - ima 40 godina, dolazi iz Tkona s otoka Pašmana. Završio je fakultet pomorstva te zadnjih 15 godina radi u turizmu. Vrlo komunikativna i timska osoba, spremna na međusobno uvažavanje te stvaranje ugodne atmosfere na poslu. U slobodno vrijeme voli igrati tenis te planinariti.